Школа
Taste Band
Навчатись ніколи не пізно, а навчатись кавової справи – ще й приємно.

Ми у TASTE BAND ROASTERY
це дуже полюбляємо, тому створили для вас свою школу.
Для поціновувачів
Почнемо з теорії, це перший день: познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.
ДетальнішеДля профі
Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію.
ДетальнішеКавовий консалтинг
Так, буває і таке! Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.
ДетальнішеДля поціновувачів
2 дні навчання
Хочеш трохи розібратися у каві?
Дізнатися про її історію та як правильно її заварювати?
Наші експерти допоможуть тобі у цьому.

День 1
———
Почнемо з теорії:
познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.

День 2
На другий день перейдемо до практики. Еспресо та альтернативні методи заварювання – V60, калита, кемекс, клевер, bonavita, аеропрес, джезва, гейзер – ти спробуєш все.
В результаті
Ти зможеш нарешті розібратися в розмаїтті кави та способах її приготування, побачиш, як метод впливає на смак. І, звісно ж, радуватимеш близьких кавою, що як у тій старій рекламі – сусіди прийдуть на аромат.
Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!
Для профі
3 дні навчання
Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію. Бариста, ти закриєш всі кавові гештальти та зрозумієш свого обсмажувальника без зайвих пояснень.

День 1
———
Основи вибору й оцінки зерна, вплив профілю обсмаження для різних способів приготування. Обладнання, різні принципи роботи кавомолок і кавоварок (плюси й мінуси). Дефектологія, її природа. Основи сенсорики смаків. Калібрування по кислотах.

День 2
Практика роботи з різними видами обладнання

День 3
———
На третій день розповімо усе
про воду та її вплив на смак.
Займемось лате арт.
В результаті
Ти навчишся оцінювати якість зерна, удосконалиш смаковий досвід. Знатимеш як відбирати дефектне зерно, зрозумієш першопричину дефекту. Навчишся працювати з різними видами обладнання (настройка, експлуатація, догляд). Є також ймовірність, що зростеш в ціні як професіонал – тут вже від тебе все залежить, а ми все розповімо.
Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!
Кавовий консалтинг
Допоможемо з відкриттям власної кав'ярні
Так, буває і таке!
Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.

Ми знаємо, як важко починати.
———
Скільки нових постане питань, на які навіть не очікуєш. Тому в межах консалтингу ми допоможемо буквально з усім: розробити концепцію і брендбук, комунікаційну стратегію, підібрати обладнання, скласти меню та калькуляційні карти, підібрати та навчити персонал.
І все це – щоб запустити твою кав'ярню.
Звучить як, вслухайся: твою кав'ярню. Ну й поки ти звикатимеш до нового ритму життя, надамо ще три місяці підтримки.