Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
ШКОЛА
Навчатись ніколи не пізно, а навчатись
кавової справи – ще й приємно.
це дуже полюбляємо, тому створили для вас свою школу.
2 дні навчання
Хочеш трохи розібратися у каві? Дізнатися про її історію та як правильно її заварювати? Наші експерти допоможуть тобі у цьому.
Почнемо з теорії:
познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.
На другий день перейдемо до практики. Еспресо та альтернативні методи заварювання – V60, калита, кемекс, клевер, bonavita, аеропрес, джезва, гейзер – ти спробуєш все.
Ти зможеш нарешті розібратися в розмаїтті кави та способах її приготування, побачиш, як метод впливає на смак. І, звісно ж, радуватимеш близьких кавою, що як у тій старій рекламі – сусіди прийдуть на аромат.
Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!
3 дні навчання
Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію. Бариста, ти закриєш всі кавові гештальти та зрозумієш свого обсмажувальника без зайвих пояснень.
Основи вибору й оцінки зерна, вплив профілю обсмаження для різних способів приготування. Обладнання, різні принципи роботи кавомолок і кавоварок (плюси й мінуси). Дефектологія, її природа. Основи сенсорики смаків. Калібрування по кислотах.
Практика роботи з різними
видами обладнання
На третій день розповімо усе
про воду та її вплив на смак.
Займемось лате арт.
Ти навчишся оцінювати якість зерна, удосконалиш смаковий досвід. Знатимеш як відбирати дефектне зерно, зрозумієш першопричину дефекту. Навчишся працювати з різними видами обладнання (настройка, експлуатація, догляд). Є також ймовірність, що зростеш в ціні як професіонал – тут вже від тебе все залежить, а ми все розповімо.
Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!
Допоможемо з відкриттям власної кав'ярні
Так, буває і таке! Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.
Скільки нових постане питань, на які навіть не очікуєш. Тому в межах консалтингу ми допоможемо буквально з усім: розробити концепцію і брендбук, комунікаційну стратегію, підібрати обладнання, скласти меню та калькуляційні карти, підібрати та навчити персонал.
Звучить як, вслухайся: твою кав'ярню. Ну й поки ти звикатимеш до нового ритму життя, надамо ще три місяці підтримки.
Хочу відкрити власну кав'ярню разом з Taste Band