ШКОЛА

TASTE BAND

Навчатись ніколи не пізно, а навчатись
кавової справи – ще й приємно.

Ми у TASTE BAND ROASTERY

це дуже полюбляємо, тому створили для вас свою школу.

icon

Для поціновувачів

Почнемо з теорії, це перший день: познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.

icon

Для профі

Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію.

icon

Кавовий консалтинг

Так, буває і таке! Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.

Для
поціновувачів

2 дні навчання

Хочеш трохи розібратися у каві? Дізнатися про її історію та як правильно її заварювати? Наші експерти допоможуть тобі у цьому.

День 1

———

Почнемо з теорії:
познайомимо з кавою як з продуктом, 
розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.

Illustration
Illustration

День 2

На другий день перейдемо до практики. Еспресо та альтернативні методи заварювання – V60, калита, кемекс, клевер, bonavita, аеропрес, джезва, гейзер – ти спробуєш все.

В результаті

Ти зможеш нарешті розібратися в розмаїтті кави та способах її приготування, побачиш, як метод впливає на смак. І, звісно ж, радуватимеш близьких кавою, що як у тій старій рекламі – сусіди прийдуть на аромат.

Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

Для профі

3 дні навчання

Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію. Бариста, ти закриєш всі кавові гештальти та зрозумієш свого обсмажувальника без зайвих пояснень.

День 1

———

Основи вибору й оцінки зерна, вплив профілю обсмаження для різних способів приготування. Обладнання, різні принципи роботи кавомолок і кавоварок (плюси й мінуси). Дефектологія, її природа. Основи сенсорики смаків. Калібрування по кислотах.

Illustration
Illustration

День 2

Практика роботи з різними
видами обладнання

День 3

———

На третій день розповімо усе
про воду та її вплив на смак.

Займемось лате арт.

Illustration

В результаті

Ти навчишся оцінювати якість зерна, удосконалиш смаковий досвід. Знатимеш як відбирати дефектне зерно, зрозумієш першопричину дефекту. Навчишся працювати з різними видами обладнання (настройка, експлуатація, догляд). Є також ймовірність, що зростеш в ціні як професіонал – тут вже від тебе все залежить, а ми все розповімо.

Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

Кавовий консалтинг

Допоможемо з відкриттям власної кав'ярні

Так, буває і таке! Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.

Ми знаємо,
як важко починати.

———

Скільки нових постане питань, на які навіть не очікуєш. Тому в межах консалтингу ми допоможемо буквально з усім: розробити концепцію і брендбук, комунікаційну стратегію, підібрати обладнання, скласти меню та калькуляційні карти, підібрати та навчити персонал.

Illustration

І все це – щоб запустити твою кав'ярню.

Звучить як, вслухайся: твою кав'ярню. Ну й поки ти звикатимеш до нового ритму життя, надамо ще три місяці підтримки.

Хочу відкрити власну кав'ярню разом з Taste Band

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.