0

Школа

Taste Band

Навчатись ніколи не пізно, а навчатись кавової справи – ще й приємно.

Школа

Ми у TASTE BAND ROASTERY

це дуже полюбляємо, тому створили для вас свою школу.

Для поціновувачів

Для поціновувачів

Почнемо з теорії, це перший день: познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.

Детальніше
Для профі

Для профі

Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію.

Детальніше
Кавовий консалтинг

Кавовий консалтинг

Так, буває і таке! Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.

Детальніше

Для поціновувачів

2 дні навчання

Хочеш трохи розібратися у каві?
Дізнатися про її історію та як правильно її заварювати?
Наші експерти допоможуть тобі у цьому.

День 1

День 1

———

Почнемо з теорії:
познайомимо з кавою як з продуктом, розповімо про її шлях від паростків до твоєї чашки.

День 2

День 2

На другий день перейдемо до практики. Еспресо та альтернативні методи заварювання – V60, калита, кемекс, клевер, bonavita, аеропрес, джезва, гейзер – ти спробуєш все.

В результаті

Ти зможеш нарешті розібратися в розмаїтті кави та способах її приготування, побачиш, як метод впливає на смак. І, звісно ж, радуватимеш близьких кавою, що як у тій старій рекламі – сусіди прийдуть на аромат.

Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!




    В результаті

    Для профі

    3 дні навчання

    Курс потрібен тим, хто вже по вінця закоханий у кавову справу, але бажає підвищити кваліфікацію. Бариста, ти закриєш всі кавові гештальти та зрозумієш свого обсмажувальника без зайвих пояснень.

    День 1

    День 1

    ———

    Основи вибору й оцінки зерна, вплив профілю обсмаження для різних способів приготування. Обладнання, різні принципи роботи кавомолок і кавоварок (плюси й мінуси). Дефектологія, її природа. Основи сенсорики смаків. Калібрування по кислотах.

    День 2

    День 2

    Практика роботи з різними видами обладнання

    День 3

    День 3

    ———

    На третій день розповімо усе
    про воду та її вплив на смак.

    Займемось лате арт.

    В результаті

    Ти навчишся оцінювати якість зерна, удосконалиш смаковий досвід. Знатимеш як відбирати дефектне зерно, зрозумієш першопричину дефекту. Навчишся працювати з різними видами обладнання (настройка, експлуатація, догляд). Є також ймовірність, що зростеш в ціні як професіонал – тут вже від тебе все залежить, а ми все розповімо.

    Якщо вас зацікавив майстер–клас – залишіть заявку і ми зв'яжемося з вами!




      В результаті

      Кавовий консалтинг

      Допоможемо з відкриттям власної кав'ярні

      Так, буває і таке!
      Раптом ти давно мрієш відкривати зранку не банку з зерном на кухні, а двері власної кав'ярні – цей розділ для тебе.

      Ми знаємо, як важко починати.

      Ми знаємо, як важко починати.

      ———

      Скільки нових постане питань, на які навіть не очікуєш. Тому в межах консалтингу ми допоможемо буквально з усім: розробити концепцію і брендбук, комунікаційну стратегію, підібрати обладнання, скласти меню та калькуляційні карти, підібрати та навчити персонал.

      І все це – щоб запустити твою кав'ярню.

      Звучить як, вслухайся: твою кав'ярню. Ну й поки ти звикатимеш до нового ритму життя, надамо ще три місяці підтримки.

      Хочу відкрити власну кав'ярню разом з Taste Band




        І все це – щоб запустити твою кав'ярню.